≡ Menu

Deciziile România 3.0

Astazi am avut onoarea de a intalni membri si simpatizanti ai Initiativei Romania 3.0 din judetele Brasov, Harghita, Covasna si Arges.

Cele mai importante decizii adoptate sunt urmatoarele:
– Romania 3.0 va ramane o asociatie civica, dar care va incepe sa promoveze activ si militant obiective politice.
– Vom participa ca initiativa civica la alegerile europarlamentare din 2019, cu liste proprii, cu candidati care vor lupta pentru romani si nu pentru birocratia de la Bruxelles.
– Este nevoie sa promovam mesajele si dorintele romanilor, atat din punct de vedere al luptei impotriva statului paralel, dar mai ales cele economice, de identitate nationala, cat si cele care privesc rolul nostru in Europa: acela de natiune libera si demna. Nu suntem in UE ca sa imbogatim birocratii de la Bruxelles si multinationalele, suntem in UE pentru Romania.
– Se va accentua implicarea pentru organizarea filialelor judetene in toata tara.
– Modul de coordonare al Romania 3.0 va fi unul al democratiei participative directe, vom pune la dispozitia membrilor o aplicatie online: fiecare decizie importanta, fiecare candidat, fiecare initiativa majora va fi pusa la dispozitie transparent si fiecare membru va avea un cuvant sau un click de spus.

Vom organiza o conferinta de presa in Bucuresti in viitorul apropiat pentru a comunica toate detaliile intalnirii de azi.

Multumesc tuturor celor care au venit, care au vorbit azi curajos despre ceea ce cred si simt pentru Romania. Multumesc mass media pentru prezenta si intrebari.

Vom sustine initiativele noastre politice alaturi de romani si doar pentru romani. Romania 3.0 este o miscare nationala in care nu isi au loc jocurile politicianiste sau interesele de gasca.
A venit vremea ca romanii sa conduca Romania.

#curaj
#romania30
#brasov

http://www.brasovultau.ro/articol/stiri/romania-30-la-brasov.html

{ 1 comment }

Despre agenda Conferintei regionale de maine de la Brasov, despre clasa politica si circul din aceste zile, abuzuri, dar mai ales despre nevoile romanilor si solutii: https://m.youtube.com/watch?v=9PRBAR_ZJ3M&sns=fb

#curaj
#romania30
#brasov

{ 1 comment }

Sâmbătă, 17 martie 2018, va avea loc la Brașov prima Conferință regională România 3.0.

Pe agenda de discuții, cel mai important punct se referă la adoptarea unei decizii cu privire la implicarea politică a România 3.0.

Știu că asta deranjează și va afecta statul paralel. Avem deja informații că se încearcă “provocarea”, “capcanarea” și murdărirea conducerii România 3.0. Că se caută febril oameni care să scrie ceva, orice, cu privire la mine sau la conducerea Inițiativei.

Vă asigur că nu vor reuși să ne oprească, vă asigur că știu de ce sunt capabili și îmi asum lupta pe care am început-o alături de voi toți.

#curaj
#romania30

{ 3 comments }

Daniel Dragomir a acordat un interviu în cadrul rubricii “Interviuri LIVE @ Mediafax-Gandul”. Daniel Dragomir vorbeşte, la interviurile MEDIAFAX şi Gândul, despre ultimele audieri din Comisia SRI, despre declaraţiile lui Florian Coldea şi despre audierile ţinute la secret din dosarul “Black Cube”.

Video

Audio

Live Stream Facebook aici.

Rezumat Mediafax aici.

{ 1 comment }

Video:

Doar Audio:

{ 0 comments }

8 ore si 23 minute audierea lui Coldea SRL, cel mai important exponent al statului paralel.
Rezultatul? Nu confirm, nici nu infirm.
Adica o bataie de joc la adresa miilor de romani care au fost ascultati, fugariti, haituiti si condamnati abuziv pe banii statului in timpul lui Coldea.

Sunt trei teme majore ale abuzurilor: relatia cu DNA si Kovesi, relatia cu instantele, implicarea in mass media, politica si economie. In rest, totul este o poveste.

Comisia de control si Parlamentul au azi un rol primordial in devoalarea abuzurilor. Daca nu indeplinesc acest rol, democratia si statul de drept din Romania vor fi arestate de statul paralel.

Mai exista o sansa, asa cum presedintele Trump a inceput curatenia de astazi in SUA, tavalugul va continua cu relatia democrati – FBI – Coldea si Kovesi.

Acum am inteles de ce m-au arestat: Coldea sa nu fie deranjat, sa nu fie intrebat de nimeni nimic, sa citeasca o piesa scrisa cu teroristi inventati si sa fuga de mass media linistit.

Cine crede ca Romania 3.0 va ceda in fata jocurilor de culise se inseala amarnic.

#curaj
#romania30

{ 4 comments }

Să îi scoatem la lumină

Întrebări pentru Coldea SRL:

  1. Ați comunicat direct sau indirect (prin intermediul generalului Dumbravă) sau prin utilizarea rețelei speciale TO cu procurori sau judecători? Care a fost contextul acestor discuții? Ce relații ați avut / aveți cu Livia Stanciu, Ionuț Matei , Horia Valentin Șelaru , Mihai Andrei Bălan, Mirela Popescu, Bogdan Tudoran, Camelia Bogdan, Bogdan Voinescu, Ruxandra Grecu, Dorel Matei, Anamaria Trancă?
  2. Ce relații ați avut / aveți cu următorii procurori DNA: procuror militar Ion Alexandru, procuror militar Mihai Gheorghe, Cornel Deca, Lucian Onea, Mircea Negulescu, Nicolae Marin, Gheorghe Popovici, Marius Bulancea, Alexandra Carmen Lancranjan, Matei Adrian? Ați avut discuții direct cu aceștia pe tema unor dosare aflate pe rol? Când, în ce context, ce discuții ați purtat?
  3. Ați locuit în perioada 2009- 2016 la sediul SRI T14 împreună cu familia? Cine a acoperit costurile de întreținere, gaz, electricitate, internet, cablu și alte utilități, alimente, hrană, mese private etc.? Puteți prezenta documente justificative? Câți angajați deserveau locația T14 (bucătari, menajere, pază etc.)?
  4. Cine a plătit zilele de naștere, de nume, petrecerile private din sediile K2, K4 și T14, ale dumneavoastră și ale lui George Maior, puteți prezenta documente justificative?
  5. De câte ori ați fost în concedii în perioada 2006-2018 în afara României cu politicieni, când, unde, în ce context, cu cine, cine a plătit concediile, puteți prezenta documente justificative?
  6. Ați făcut trafic de influență pentru numirea nașului dvs. Călin Bibarţ la conducerea Romsilva în anul 2016? Ce folos ați avut după această numire?
  7. Dețineți conturi în exteriorul României? În Seychelles, partea turcă a Ciprului?
  8. În ce calitate predați etică ofițerilor SRI având în vedere că ați prezentat Comisiei de control facturi false ale deplasărilor cu Sebastian Ghiță? Cine a falsificat acele facturi, când, în ce context?
  9. Ați ordonat direct atacarea trusturilor media Intact Antena, Media Pro Mediafax, Realitatea? Cum, prin cine s-au realizat ordinele, în ce mod?

Cea de-a zecea întrebare o păstrez pentru ora 14:00, la Ana Maria Roman.

Dacă am trăi într-o țară democratică în care statul de drept funcționează, la ieșirea de la audieri, Coldea ar trebui așteptat de un procuror și nu de către jurnaliști.

#curaj
#romania30
#dreptatepanalacapat

VIDEO

AUDIO

{ 7 comments }

Intrebari pentru Coldea SRL

Maine, daca nu mai este racit, Coldea SRL merge in fata Comisiei de control a SRI.

Sa ajutam putin Comisia parlamentara.
Va invit sa puneti aici si pe blog la romania30.ro/blog cate 3 intrebari. Intrebarile trebuie sa fie clare, concrete, fara injurii si daca este posibil cat mai incomode.

Maine dimineata, inainte de inceperea audierilor, vom posta un top 10 al intrebarilor voastre.

Democratia bate militaria.
Dreptate pana la capat, pentru toti.

Later edit. De la fostii mei colegi, procurori, politisti, militari, politicieni, astept intrebarile “in privat”😄.

#curaj
#romania30
#dreptatepanalacapat

{ 37 comments }

Comunicat România 3.0

PSD va avea mâine un Congres important. După 15 luni de la alegeri, cel mai mare partid din România trebuie să ia o decizie crucială:

Va începe să lupte realmente cu statul paralel și va îndrepta legislativ în regim de urgență abuzurile comise împotriva românilor?

Gradul de dezamăgire și supărare al românilor este în continuă creștere. Suntem azi o națiune dezbinată de cătușe și abuzuri.
Nimeni nu mai vorbește de dezvoltare, de construirea unor soluții, de locuri de muncă, de proiecte, de investiții, de viitor.
România este arestată azi de un stat paralel care conduce prin frică și prin teroare, cu acoperiți în toate mediile sociale, inclusiv în cele politice.

Donald Trump și Partidul Republican american au înțeles că lupta cu statul paralel are o singură direcție: înainte.

România 3.0 așteaptă ca PSD să asculte vocea românilor și nu cântecele de sirenă ale noii Securității.

Dreptate până la capăt, pentru toți.

Niciun efort nu este prea mare pentru a ne salva țara.

#curaj
#romania30
#dreptatepanalacapat

{ 4 comments }

Au trecut deja trei luni de la audierea lui Dumbravă în Comisia SRI și de la devoalarea abuzurilor în care a fost implicat. Au trecut trei luni de când Parlamentul României a cerut declasificarea audierii și demiterea lui Dumbravă.

Ce face Dumbravă “câmpul tactic” la trei luni după aceste eveninente: El e tot cu “câmpul tactic din justiție”, la 1 martie 2018 a participat la Gala Juridice.

Într-o democrație și într-un stat de drept, Dumbravă ar fi fost reținut deîndată după audiere. Implicarea sa directă în dosarele penale și trasarea de ordine judecătorilor ar fi fost investigată cu celeritate.

România nu este o democrație și nici un stat de drept. Suntem o țară condusă de exponenții unui stat paralel și abuziv.

România 3.0 militează pentru dreptate până la capăt, pentru toți.
Vom face tot ceea ce este necesar pentru ca toți cei care au comis abuzuri să răspundă.

La brutărie și nu la galele juridice.

#curaj
#dreptatepanalacapat
#romania30

{ 1 comment }