≡ Menu

{ 0 comments }

“Știri pe surse” dă o știre.

Cineva se teme. De relațiile și blaturile sale cu Coldea și cu statul paralel?

Mai bine s-ar teme de FBI-ul care îl investighează azi pe Coldea pentru furtul din fonduri operative 😉 …

De o serie de finanțări ale unor site-uri de știri?

Vor să ne strice protestul frumos de azi!

O “știre” fake news, la comandă.
O știre pentru “admiratorii lui Mălin Bot și ai lui Kovesi”. Incurcă persoane, minciuni și ordine.
Asta arată că sunt slabi și le este frică de România 3.0.
Asta e bine.

Avem un week end plin în față. Ne organizăm și suntem gata de luptă.
Dar calm și pașnic.
Acesta este un maraton nu este un sprint.

Și stim bine ce luptă ne-am asumat, știm bine că nu facem asta pentru noi, o facem pentru un popor care s-a săturat de minciună, de “deal”-uri făcute noaptea la un scotch cu statul paralel, cu Coldea și cu Kovesi.

Ne-am săturat de sufrageriile voastre, de combinațiile voastre, de bătaia de joc pe seama miilor de români care suferă abuzurile.

Ajunge!

#curaj
#romania30

Later edit: Dacă “știri-false-pesurse” și Ioska Buble vor un drept la replică, merg la ei oricând. Cu contractele și combinațiile pe masă. Hai. Aveți curaj? Îl iau și pe vice-președintele Vlad Moisescu alături.

Link stiripesurse aici:  www.stiripesurse.ro/cine-sunt-solda-ii-colonelului-daniel-dragomir-ei-sunt-ini-iativa-civica-romania-3-0-demnitate-suveranitate-dreptate_1249511.html

{ 5 comments }

La ora 15.00, la Palatul Cotroceni, Initiativa Romania 3.0 da un prim semnal ca nu se mai poate asa.
Ca libertatea romanilor e mai presus de orice.
Ne vedem acolo, vine si Liviu Plesoianu si multi alti oameni din initiativa Romania 3.0.

Va asteptam la ora 15.00, la intrarea principala de la Palatul Cotroceni. (plz share eveniment fb)

Dati share la mesaj sa le stea in gat portocalele stricate.

PS: Noi iesim pentru ca asa simtim. Nu fortam pe nimeni si nici nu platim pe nimeni. Iese cine simte! Si cine #nuarefrica

#nuvafiefrica
#romania30

{ 6 comments }

Începând de astăzi, Inițiativa Civică România 3.0 – Demnitate, Suveranitate, Dreptate s-a organizat și este gata să se prezinte în fața românilor.

Aceștia suntem noi:

Liviu Pleșoianu
Marius Obreja
Vlad Moisescu
Ingrid Mocanu
Flori Maior
Paul Hitter
Iulian Capsali
Dan Chitic
Aurelian Popa
Razvan Constantinescu
Mircia Gutău
Andrei Chiliman
Traian Galleguillos
Ovidiu Zara
Aristotel Căncescu
Marinela Zoica Dragomir
Sorin Strutinsky
Laura Vicol
Ovidiu Puțura
Daniel Caraman
Tudor Pendiuc
Nicușor Constantinescu
Cristi Anton
Silvian Ciupercă
Alexandru Anastasescu
Daniel Dragomir

Și lista este deschisă pe romania30.ro

Nu ne este frică.

Împreună vom distruge statul paralel și nedreptățile din România.
Cu Dumnezeu înainte vom elibera țara.
A venit vremea să scăpăm România de portocalele stricate.

#nuvafiefrica
#romania30

{ 23 comments }

Chemare la luptă

Conferința de presă a Ministrului Tudorel Toader.

Până joia viitoare, călcând în picioare orice umbră de onoare, loialitate, dreptate, călcând în picioare evidențele și abuzurile, nedreptățile pe care mii de români le suferă în fiecare zi, se va negocia salvarea șefei DNA.

În spatele ușilor închise, la ascunderea nopții, vor șterge urmele, vor falsifica probele, vor amenința și șantaja.

Au timp o săptamână.

România 3.0 nu va ceda și nu va negocia niciodată pe spatele umilințelor și nenorocirii românilor.

Când toată lumea fuge de pe câmpul de bătaie noi vom rămâne la luptă. Până la capăt.

Vă așteptăm alături de noi la România 3.0.

#nuvafiefrica
#romania30

{ 3 comments }

Cerem domnului ministru Tudorel Toader să propună de îndată Președintelui României revocarea Procurorului Șef al DNA, doamna Laura Codruța Koveși, procuror care își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministrului Justiției – potrivit art. 132 din Constituție.

Considerăm că orice altă soluție în afara propunerii de revocare a doamnei Laura Codruța Koveși constituie un act de recunoaștere, asumare și legitimare a actelor și faptelor abuzive comise de către procurorii aflați sub directa coordonare a procurorului șef al DNA și, implicit, sub autoritatea Ministrului Justiției.

Falsificarea și trunchierea probelor, influențarea și șantajarea martorilor, arestările preventive abuzive, imixtiunea și intimidarea celorlalte puteri ale statului trebuie să înceteze!

Teroarea instituită de procurori trebuie să ia sfârșit de îndată! Se impune ca DNA-ul și procurorii din România să își desfășoare activitatea în limitele stabilite de Constituție, “potrivit principiului legalităţii și al imparţialităţii”.

Solicităm Ministrului Justiției să întreprindă de îndată toate acțiunile necesare pentru restabilirea supremației Legii, pentru revenirea la separația și echilibrul puterilor în stat și pentru ocrotirea Drepturilor Omului în România!

În acest context, amintim Președintelui României – Domnul Klaus Werner Iohannis și Ministrului Justiției – Domnul Tudorel Toader că “În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie.” – Constituția României art. 1 alin. 5, și le solicităm să acționeze în consecință!

{ 10 comments }

[click to continue…]

{ 0 comments }

Șobolanii 

Observ zâmbitor cum șobolanii părăsesc corabia Kovesi: “nu e bine, totuși abuzuri, nu credeam” etc.

Când noi stăteam arestați, ne înjurați, ne scuipați, dădeați pe surse și ne înfierați cu materialele de la Dumbravă. Copiii noștri și mamele noastre se uitau la voi cum ne făceați penali și infractori. Credeți că scăpați?

Unul din scopurile Inițiativei civice România 3.0 este să vină după fiecare dintre voi. Așa cum au fost hăituiți naziștii, așa veți fi vânați voi toți, șobolanilor.

Vă știm pe toți. Ați distrus țara aceasta, ați participat la abuzuri, ați turnat la Securitatea 2.0 și ați încasat bani pentru nenorocirile făcute.

A venit vremea!

#nuvafiefrica
#romania30
#kovesipica
#kovesilabrutarie

{ 7 comments }

Disperarea domnului Tapalaga

Am citit cu interes editorialul de azi al domnului Tapalaga.
Cateva concluzii:

1. Nu prea mai are informatii. Ori s-au terminat resursele operative ori s-au terminat resursele financiare. Tertium non datur.

2. Din redarea sa dezlanata vedem ca totul este o mare conspiratie. Doamna Kovesi e pura, inatacabila, perfecta si omniscienta. Nu a gresit cu nimic, nici usturoi nu a mancat nici gura nu ii miroase.

3. Fiind pomenit si numele meu in aceasta mare conspiratie planetara anti-Kovesi, ii reamintesc ca nu am nevoie de lobby: eu spun ce cred si cred ce spun, am transmis si publicat in presa internationala sub numele meu opinii asumate, deschis si transparent. Poate domnul Tapalaga l-ar intreba mai bine pe Coldea cine a platit firmele de lobby si PR ale doamnei Kovesi in ultimii ani.

4. Inteleg ca numele meu apare in nu stiu ce context. Dar numele tau domnule Tapalaga de ce apare la DIICOT in dosarul BlackCube? Apare ca denuntator, ca martor, ca informator? Oare are vreo legatura cu un document sustras de Turturica din casa lui Dan Adamescu (oferta BlackCube prezentata ce coincidenta chiar de Hotnews)?

5. Partea asta cu o conspiratie planetara o aud de doi ani: Dragomir, liderul coalitiei penalilor, milioane de euro, operatiuni secrete etc. Pana azi au aruncat doar vorbe fara probe. Asa am stat si arestat preventiv un an pe povesti si probe fabricate. Cand le voi prezenta eu nu va mai gasi nici domnul Tapalaga, nici Securitatea 2.0 pe unde sa se ascunda.

6. O veste proasta: securistii tot timpul vad conspiratii secrete. Nu e cu moguli, nu e nicio conspiratie, lumea s-a saturat de cel mai mare fake news european din ultimii ani (Kovesi), oamenii s-au saturat de minciuna si ipocrizie, romanii vor sa se elibereze de frica. Asta e secretul.

7. Cand legea va interzice ofiterii acoperiti in mass media si vor fi deschide arhivele va invoca domnul Tapalaga iar o conspiratie planetara?

Securitatea 2.0 a domnului Tapalaga, a lui Coldea si Kovesi vede conspiratii secrete. Nu vede ca a distrus aceasta tara printr-un sistem mafiot care este pe cale sa fie tras la raspundere. I-ati prostit destul pe romani.

Link către articol: http://m.hotnews.ro/stire/22283926

#nuvafiefrica

#romania30

{ 3 comments }

In completarea comentariilor doamnei Alina Mungiu Pippidi, un fapt subszistă: este nevoie de o comunicare transparentă și argumentată a situatiei din Romania in mediile externe, este nevoie ca lupta cu abuzurile sa capete o forma democratica si militanta.

TRANSCRIPT:

În plin scandal în justiție și în DNA, astăzi, ambasadorul SUA la București s-a dus într-o vizită la Palatul Victoria și se pare că s-a discutat acolo și despre justiție. Doamna Pippidi, vedem niște fotografii. Credeți că dna. Kovesi mai este susținută de americani? Cum se reflectă lupta asta anticorupție la Bruxelles? Că au fost dezbateri acum, pe 7 februarie… Care e părearea dvs.? [click to continue…]

{ 0 comments }