DIICOT SI STATUL PARALEL

Sursele mele imi spun ca Horodniceanu, zis si unealta lui Kovesi, isi depune in aceste zile candidatura la un nou mandat ca Sef al DIICOT.

1. Oricine spera ca dosarul BlackCube nu va exploda ori este naiv, ori foarte prost. Horodniceanu nu poate scapa de toate abuzurile pe care le-a facut la ordinul lui Kovesi in acest dosar. Cu orice risc, cu orice pret voi arunca in aer acest dosar mizerabil in care un grup organizat condus de Kovesi Coldea si Horodniceanu, alaturi de altii, a incercat sa imi inchida gura.

2. Tudorel Toader si “coalitia de guvernare” vor da un examen important: ii mentin pe incompetentii functionali ai statului paralel cum este Horodniceanu sau schimba jocul.

Pana una alta, onorata instanta a mentinut controlul meu judiciar in dosar BlackCube. Dupa doi ani. Nesimtirea si tupeul lor nu au limite.

Urmeaza adevaratul festival. S-a umplut paharul.

#curaj
#romania30

https://www.luju.ro/horodniceanu-este-pentru-noi-kovesi-2-achitare-de-rasunet-in-dosarul-facut-de-seful-diicot-galati-sorin-carare-si-avizat-de-seful-diicot-central-daniel-horodniceanu-fostul-deputat-mihai-boldea-acuzat-de-spalare-de-bani-a-fost-achitat-de-curtea-de-apel-ias

One Reply to “DIICOT SI STATUL PARALEL”

  1. Trist că nimeni nu mai îndrăzneşte să comenteze în vreun fel aceste abuzuri infernale ! Va fi nevoie să vă continuaţi lupta de unul singur, domnule Dragomir ?! Ar fi păcat !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *