GRECO

Nu stiu cine e GRECO asta si nici nu ma intereseaza.

Ce stiu insa?

Stiu asa:

 1. In tara mea in care multinationalele si interesele straine mulg miliarde de euro in fiecare an pe spatele romanilor, GRECO nu vine sa imi spuna ce poate si ce nu poate legifera Parlamentul Romaniei ales de romani. Asta daca mai suntem o natiune suverana.
 2. Eu nu l-am auzit nici pe GRECO, nici pe Juncker, nici pe Timmermans sa sara in sus cand drepturile si libertatile conationalilor mei au fost calcate in picioare de noua Securitate prin protocoale secrete, probe masluite, biletele la judecatori si interceptari in masa facute de mafia Coldea SRL si PFA Kovesi. Sa inteleg ca democratia are parfum la Bruxelles, dar duhneste la Bucuresti?
 3. Ii vad cum castiga toate licitatiile prin Romania si cum au distrus, prin uneltele lor pe care acum le apara,firmele romanesti si le-au tavalit ca sa le cumpere pe doi lei! Nu vad firme romanesti sa castige licitatii la Berlin, Paris sau Amsterdam.
 4. Sunt un pro-european convins, dar nu sunt sclavul unor birocrati de la Bruxelles pe care nu i-a ales nimeni si care stau pe zeci de mii de euro sa imi dea lectii din pix.
 5. Nu accept sa imi spuna nimeni ca fac parte dintr-un neam de semi-oameni, sclavi in strainataturi, corupti, infractori, hoti si prosti. Neamul meu e demn, suveran si drept!
 6. Cu rabdarea stam uneori mai prost!

#curaj
#romania30

Raport GRECO : Organizația anti-corupție a Consiliului Europei, profund îngrijorată de modificările legilor justiției / GRECO cere României să se abțină în a adopta și alte modificări la legile penale ce ar putea afecta lupta anticorupție 

13 Replies to “GRECO”

 1. …Buna ziua ! …
  Exact ! …. de o mie de ori, exact…. ! Suntem intr-o situatie grava… Cum, de s-a ajuns aici ?!…. Printr-o complicitate a fortelor politice, care au permis asta…

  Ca sa fim o forta economica , reala, este nevoie de dezvoltarea acelor segmente (…deocamdata…) care sunt strategice…. Statul trebuie sa fie stapan pe toate resursele naturale !… In nici-un caz , sa instraineze aceste bogatii…

  Voi reveni ….
  Spor

 2. GRUP organizat alaturi de statul paralel ( ambasadele acestori țări ) ! Dacă o tot lungim și nu luăm măsuri urgente, s-ar putea să nu mai putem comunica nici prin Facebook !!!???

 3. Eu nu sunt un proeuropean convins. Dimpotriva, vad cum vechea si noua securitate si-au dat mana in a jefui pana la țărână tot ce are tara asta: păduri, resurse naturale, forta de munca ieftina pt munci grele si umilitoare. Sa terminam cu tampeniile! Nu suntem integrați nicăieri, suntem doar jefuiti si asta pentru suntem pasivi. Daca isi inchipuie cineva ca in cazul in care ne-ar ataca Rusia ar sari NATO sa ne apere atunci este fraier sadea. Ar gasi ceva de mermelit sa ne dea o explicatie si cu asta am ramane. M-am saturat sa traiesc intr-o tara in care conducatorii nostri, de orice culoare politica, sunt slugile celor din afara.

 4. Ca ai nostri conducatori ca brazii sunt slugile lor…sa le fie de bine daca le place pozitia ghiocelului. Problema este ca ne-au vandut si ne-au facut sclavii celor de afara si asta noaptea ca hotii si nu au nici vointa politica sa schimbe ceva, au reusit sa-i faca pe stapani sa intre in legalitate si cu neplata darilor la stat: le-au dat posibilitatea sa nu creasca salariul brut si tot pe noi ne-au cocosat. Avem nevoie de o clasa politica a carei coloana vertebrala sa fie dreapta si care sa aiba ceva sange in instalatie!

 5. Cine sunteti mai Izmenelor ?

  Nu va este RUSINE de GOLANIA voastra ?

  Multinationalele creaza locuri de munca si va da de mancare !!!

  1. Tu esti genul de sclav util stalinistilor. Sigur, in sedinte, lingi papucii sefutilor tai.

   Nu, securist mic anonim cce esti, multinationalele NU “dau de mancare oamenilor”.

   Ele platesc un salariu (de multe ori de mizerie, in comparatie cu ce se plateste altundeva) in SCHIMBUL muncii prestate de catre bietul angajat roman.

   Ai inteles, mai slugoiut fruntas corporatist?

   PS. Sa mai amintim de traficul de influenta al multinationalelor (via amabasade, neinvestigat de catre maretul DNA) si de “optimizarea fiscala” practicata de acestea fara ca ANAF sa le miste un fir de par?

 6. Subscriu în totalitate ! P.S.
  Până la urmă s-a dovedit şi se va mau dovedi cu siguranţă că cei de Ue nu sunt decât nişte şmecheraşi care dacă n-au o ţară sigură a lor, vor să pună mâna pe o Europă de vreo jumate de miliard de locuitori pe care s-o conducă după bunul plac şi propriile lor interese !
  Siktir !

 7. mie-mi pare o strategie bine pusa la punct care are rolul de a eluda vointa populara daca aceasta contravine liniei birocratice impuse de “brusel”. Conducerea devine tot mai birocrata ,functionareasca si se indeparteaza de modul politic reprezentativ popular.

  Totul este incadrat intr-o “schema” , ca un mecanism birocratic de eludare a elementului politic reprezentativ , similar cu cel care a fost pus la punct pentru romania si implementat o data cu venirea presedintelui de jucarie al securitatii la putere. Acest mecanism nu cred ca este romanesc , el a fost gandit ca prin acapararea institutiilor decidente din cadrul mecanismelor de infaptuire a justitiei sa “controleze” impartirea dreptatii in Romania, iar prin controlul serviciilor de forta sa poata controla aceste institutii care compun sistemul juridic romanesc.

  Acest sistem a functionat prin creerea “culoarelor” justitiei pe de o parte , dar si prin implementarea unui pachet de legi special “anti coruptie” care sa favorizeze abuzul. Ma gandesc ca acea lege prin care daca denunti pe altul sau te autodenunti, nu este facuta intamplator in forma in care este facuta . De asemenea legea 78/2000 , care este deja inclusa in legile pentru pedepsirea traficului de influienta dar care prin introducerea ei separata , mai ales prin lit. f) si g) de la art 1.

  Vrea sa incrimineze practic numai cererea de bani , tratand acest fapt ca fiind suficient pentru a fi considerat un trafic de influienta, de ce ? pentru ca a hotarat DNA ca banii nu ti se cuvin. Adica statul , intervine intr-un accord dintre doua parti private si hotaraste pentru acestea ce li se cuvine si ce nu. Daca este cumva de inteles art. 1. De la Lit. a) pana la lit. e) (cu toate ca deformeaza intelesul traficului de influenta intr-un mod abuziv , litera f) si g) au ca scop taierea si controlarea finantarii politicienilor si partidelor politice.

  Prin aceste mecanisme se urmareste controlul clasei politice “neafiliate” si favorizarea celor “afiliati”care obtin finantari prin onguri finantate extern.

  La nivelul UE , se infiinteaza institutii cu atributii in domeniul stabilirii “binelui” si “raului”, gen olaf , greco, probabil si altele .Sunt deja institutii si probabil multe in curs de infiintare cu atributii in domeniul impartirii “dreptatii”. In acest moment ele sunt doar informale , consultative , dar trendul este clar , v-or devenii executive pentru fiecare dintre membri UE.

  Problema este ca Romania nu are nici un control asupra birocratiei europene , si asta este numai din vina factorului politic romanesc , care nu si-a inteles utilitatea si menirea, care la fel cum a inteles sa lase conducerea si organizarea romaniei pe mana functionarilor publici (din comoditate /prostie) si s-au trezit acum “incalecati” de un sistem care functioneaza pe semnatura lor de politicieni , la fel se (ne ) vor trezi incalecati de un sistem birocratic European.

  Solutia la aceasta situatie nu poate fi decat una de politca intelligenta.

 8. DAAA !!! FELICITARI IMI PLACE CA VA VAD PESTE TOT, AVEM NEVOIE DE UN OM PUTERNIC , TREBUIE SA FIM MAI GRESIVI PESTE TOT, SA STARPIM BALAURIII!!!
  DOAMNE AJUTA!

 9. Practic am aflat aseara la TV despre existenta lui si m-a frapat cererile acestuia.
  1. -Ori aia au alta religie cautand sa ne converteasca si pe noi .
  ( Nici Marele Suleiman, nu a cerut convertirea noastra ca religie )
  2.- Ori sunt Beti si astfel cauta sa ne invite la Betia lor,
  3.- Ori sunt rau Voitori, cautand sa ne fure,
  4.- Ori sunt nebuni si atunci trebuie sa-i internam la noi la un dusch RECE !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *