Tara Protocoalelor Secrete

Tara protocoalelor secrete

Dupa ce toata tara a vazut modul secret in care s-au facut echipele mixte si SRI-ul lui Coldea s-a implicat ilegal in cercetatea penala exact ca in vremea Securitatii, iata un nou document prezentat de Romania 3.0:

In plin scandal al secretelor, la 2 aprilie 2018, urmare a unei solicitari a domnului Sorin Strutinsky, PFA Kovesi ne spune ca “mijloacele tehnice” utilizate de DNA au caracter clasificat, ca si specificatiile tehnice ale acestora si caietele de sarcini prin care au fost achizitionate.

Adica pe banii romanilor, DNA cumpara tehnica in mod secret si netransparent.

Mai mult, mijloacele cu care romanii sunt ascultati, filati, inregistrati de DNA nu pot fi expertizate pentru ca sunt secrete.

Romania 3.0 va informeaza ca acestea nu sunt omologate in Romania si pot fi folosite pentru a distorsiona, fabrica si falsifica probe. Sunt multiple astfel de situatii.

In mod ilegal, cu un ordin dat de procurorul general Lazar, cercetarea penala in Romania se face de catre DNA cu mijloace secrete, in mod ilegal, mijloace care nu pot fi atacate in instante.

Romanii trebuie sa afle adevarul, iar Parlamentul trebuie sa isi faca datoria de a opri aceste abuzuri. Suntem in ceasul al 12-lea.

Timpul si oamenii nu mai au rabdare!

Vom continua lupta noastra pentru eliberarea Romaniei arestate.

Va chemam alaturi de noi la Romania 3.0.

#curaj

#romania30

2 Replies to “Tara Protocoalelor Secrete”

  1. Pingback: Daniel Dragomir, acuzații GRAVE la adresa DNA: 'Românii trebuie să afle adevărul. Suntem în ceasul al 12-lea' - Stiri de ultima ora
  2. Fara a tine partea unora si nici a celorlalti, e de remarcat faptul ca in momentul in care s-ar dezvalui marelui public tehnologia utilizata – aceasta ar permite achizitia de contramasuri de catre cei ce ar avea un interes a se sustrage acestor tehnologii.
    Deci, mijloacele tehnice ar deveni absolut inutile.
    Mira-m-asi sa existe multe tari in care achizitia de asemenea tehnologii sa se faca public.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *