Eroii din diaspora

Un Paste fericit tuturor!

Ne vedem in aceasta seara, la orele 21, la Antena 3 la Sandra Stoicescu.

Pe langa discutiile despre statul paralel, Coldea, Kovesi si protocoale, voi mai aborda un subiect: eroii din diaspora.
Am vizitat mai multe zile Italia si am avut onoarea sa intalnesc multi frati romani.

M-am inselat in aprecierile mele anterioare: eroii din diaspora sunt asemenea eroilor de aici.
Ei sunt oameni uitati de tara, oameni pe care nimeni nu ii ajuta si nu ii reprezinta, opriti pe strada ori de cate ori un carabinier are chef, barbati care muncesc de dimineata pana seara pentru a-si cladi un viitor, oameni care se chinuie sa trimita bani acasa si dupa 1000 de euro trimisi sunt blocati sub suspiciuni de spalare de bani, oameni care atunci cand pun capul pe perna seara se gandesc la un singur lucru: acasa.
Am ramas profund impresionat. Voi incerca sa imi gasesc cuvintele zilele urmatoare ca sa va povestesc tot ceea ce am vazut si auzit.

Vointa noastra s-a concentrat prea mult la temele zilei, la coldisme de doi bani si am uitat sa privim la lucruri importante, despre oameni si viata.

Toate parerile, discutiile, lacrimile, reprosurile si ideile auzite de la romanii pe care i-am intalnit, le voi prezenta miercuri conducerii #romania30.

Imediat dupa aceea vom iesi cu un punct de vedere despre ceea ce credem noi ca trebuie sa fie Romania pentru romani. Deopotriva pentru eroii de aici si pentru eroii de afara.

#curaj
#romania30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *