Minți, Coldea!

Dați share și acestui post de pe Facebook.

#curaj
#romania30

Transcriptul interventiei:

Despre audierea lui Coldea SRL, ieri, in Parlament

In primul rand am observat ca a continuat blatul de la prima audiere. Coldea a fost intrebat numai ce i-a convenit si a raspuns la ce i-a convenit. Nu ne intereseaza cine a fost la ce taiere de porc, cum si pe cine trebuie sa scoatem din aceasta poveste. Pe mina ma intereseaza implicarea infractionala a lui Coldea in lucruri ilegale care s-au intamplat in ultimii ani.

Protocoalele despre care vorbim sunt protocoale secrete incheiate ilegal si neconstitutional. Coldea a mintit ieri, asezat in mijlocul comisiei, citind de pe foi ne-a dat raportul discutiilor, ca sef la comisiei SRI, ca sef al serviciului si seful tuturor, seful tarii. Ne-a mintit spunandu-ne ca toata lumea are astfel de protocoale. Minti, Coldea! Arata-mi un stat din Uniunea Europeana sau un stat NATO si ti-l mananc. Arata-mi un stat in care cetatenii sunt urmariti prin ordine secrete si sunt trimisi la puscarie in momentul in care il trimiti pe Dumbrava cu biletele la judecatori. Minti, nu esti demn de uniforma pe care ai purtat-o, nu esti demn de functia pe care ai avut-o.

Pe langa faptul ca minte, Coldea are tupeul si sfidarea de a veni in fata tarii si de a ameninta. Am vazut aseara ca e un intreg concurs sa vedem cine pe cine a amenintat. Eu cred că Coldea a ameninţat pe toată lumea care a avut curajul sa faca dezvăluiri şi pe cei din interiorul SRI care nu au avut încă curajul. Toate mizeriile pe care Coldea le-a facut, multe mizerii, vor iesi la suprafata. Coldea, in momentul in care a amenintat, si i-a numit tradatori pe cei care au avut curajul să iasă să spună adevărul ne-a arătat, de fapt, din ce este făcut. Este făcut din stalinism acest Coldea.Trădători nu sunt cei care îşi apără ţara, concetăţenii care luptă cu abuzurile şi scot la vedere mizeriile pe care le-aţi făcut, trădători sunt cei care si-au distrus ţara in acesti ani. Si care ne-au adus acolo unde suntem astazi.

Mie nu îmi e frică de acest personaj. Îl cunosc foarte bine. Este fricos, laş, se ascunde în spatele unor hârtii scrise de cineva, ştiu şi cine i le-a scris, este exact aceeasi persoană care i le scrie şi doamnei Kovesi când vorbeşte de asalt, de aliaţi şi instituţii. Acest om, acum, este prins in propriul lat al nenorocirilor si al faradelegilor pe care le-a facut. Dacă s-a referit la mine, nu pot decât să îi spun că există şi un alt nivel la care pot să trec, că dacă mai aduce vorba de terorişti şi spioni poate îl întreb cine a plătit maşina teroristului în slapi de la Timişoara sau cine a băgat oameni infiltraţi pe lângă cei acuzaţi din ungurime, cazul Beke Istvan, cine a falsificat înregistrări şi cum a făcut el terorişti.

Daca tot vorbeste de spioni ii aduc aminte, ca in toata activitatea sa a dat dovada de o extrem de mare lipsa de profesionalism in ceea ce priveste amenintarile externe. Daca tot vorbeste de tradatori, ii cer sa se gandeasca mai bine la lucrurile pe care le-a facut si sa realizeze ca are un singur drum: la puscarie. Imi pare rau ca Parlamentul Romaniei si Comisia Parlamentara in care foarte multi romani si-au pus increderea in ultimele luni a ajuns sa-i ofere acestui infractor dovedit, care are curajul sa vina dupa zeci si sute de documente, dezvaluiri si lucruri si sa ne arunce iar perdele de fum cu privire la porci, sprituri si petreceri. Nu asta ii intereseaza pe romani.

Aveti si ati avut foarte multe intrebari in fata, publice, care nu si-au gasit raspuns. Si acum, ne dam seama, ca in aceasta tara, raspunsul sta ascuns si adevarul umbla chircit, pentru ca nu are cine sa-l scoata la suprafata. Aceasta comisie trebuie sa vina de urgenta cu un raport in fata romanilor si trebuie sa arate ce a gasit si cum a gasit. Aceasta comisie nu mai poate sa ne tot ameninte de 6 luni ca merge la SRI sa caute documente in timp ce Dumbrava sade linistit, pe salariul lui de mii de euro, distruge documente si calculatoare si isi acopera urmele.

Cred ca aceasta bataie de joc la adresa romanilor trebuie sa inceteze si voi continua lupta alaturi de toti cei care s-au alaturat Romania 3.0 pentru ca aceasta mizerie si bataie de joc la adresa romanilor sa inceteze, iar romanii sa ia puterea si sa scapam de acesti infractori care au arestat tara.

Ne vedem in curand!

4 Replies to “Minți, Coldea!”

 1. Da ,aveti curaj D le Dragomir ,aveti dreptate prin cea ce spuneti ,trebuie continuata lupta pentru ca adevarul sa iasa la suprafata .
  La urmatoarea intalnire doresc sa particip si eu pentru ami spune si eu punctul de vedere. Doamne ajuta. Inainte fara frica .

 2. Felicitări, domnule Dragomir! Ați grăit cu “litere mari”. Românii trebuie să afle adevărul. Iuda, la care s-a referit ‘mnealui, mi-e teamă că sunteți dumneavoastră. Așa cum ați spus, un animal, adică un dobitoc, prins în laț, este capabil de orice mârșăvie.Vă respect și vă admir curajul!

 3. Nu doar ca minte, care mi se pare un “pacat” minor pe langa ferocitatea cu care ameninta deschis! Daca mafia siciliana si cea napoletana recurge la gesturi mai subtile pentru a isi intimida adversarii, se pare ca “mafia” romaneasca (condusa din exterior, sa nu ne facem iluzii) este mai din “topor”. Acesta este unul dintre momentele in care imi pare rau ca pedeapsa cu moartea a fost abolita.
  Un personaj meschin, caruia i s-au incarcat umerii de stele, labil psihic, se crede unul dintre “Dumnezeii” Romaniei. Pentru ca Romania nu are un singur “Dumnezeu”. Nu. Ea are multi “Dumnezei”. Unii mai mici…altii mai mari, si toti viseaza sa dicteze cine traieste si cine moare in aceasta tara.
  Traim oare intr-o tara dominata de tradatori si complici? Ma abtin sa raspund, dar privesc cu amaraciune.
  Praful s-a ales de un serviciu secret care altadata facea parte din elitele serviciilor secrete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *