Azi poate fi sfârșitul Securității 2.0

Comisia parlamentara de control a SRI are astazi o responsabilitate uriasa: va avea curajul sa il intrebe si sa-i puna in fata lui Coldea SRL toate probele ilegalitatilor sale?

Audierea de astazi poate marca sfarsitul epocii Securitatii 2.0 si a acestor incompetenti functionali care au condus Romania in ultimii ani arestand tara.

Dupa finalizarea audierilor de astazi voi avea o interventie live pe Facebook pentru a va transmite evaluarea mea cu privire la aceasta audiere.

Sper ca parlamentarii sa aiba #curaj si sa asculte vocile romanilor.

Mai ales in aceste zile in care toti sunt “rusinati”, “uimiti”, “socati” de protocoalele secrete desi toti au stiut de ele.

#curaj

#romania

2 Replies to “Azi poate fi sfârșitul Securității 2.0”

 1. Nu faci omletă dacă nu spargi OUĂLE.
  De ce n-ar avea curaj.
  Coldea nu mai are sprijin 100% de la organ , și scade
  ca PNL-ul în sondaje.
  Bulgărele a luat-o la vale.
  Trebuie să antreneze tot în drum , altfel nu iese nimic.

 2. Astfel de protocoale, ce aduc aminte de altele, la fel de faimoase şi discutabile ale unor aşazişi înţelepţi din Sion, sunt expresiA CEDĂRII PE FAŢĂ, MAI BINE ZIS A TRĂDĂRII INTERESELOR NAŢIONALE de către o mână de decidenţi de frunte ai Statului român, unii prin cumpărare şi alţii prin şantajare parşivă, de către cei care au preluat puterea printr-o altă malversaţiune istorică numită „revoluţia din decembrie 1989”, în realitate o lovitură de stat prin care o mână de alogeni au ajuns să conducă România ! Un stat cu o situaţie economico- financiară miraculoasă la acea dată, , fără nici un leu datorie, cu conturile burduşite şi cu creanţe de recuperat încă de 4-5 ori pe atâta ! O vacă numai bună de muls, care în doar un sfert de secol a fost sărăcită mai mult decât în cele două războaie mondiale !
  Şi cum altfel decât prin metode abuzive, securistice, febeistice şi mosadistice s-ar fi putut stoarce din România atâta bogăţie, s-ar fi putut alunga din ţară peste patru milioane de români, pe timp de pace, dacă nu rin nişte găselniţe bine exersate de-alungul veacurilor de către toţi cei care au ajuns să conducă şi să domnească prin astfel de practici ! Totul a început cu înfiinţarea PNA, o făcătură inexistentă în democraţiile europene, transformată, sub atentă îndrumare externă în DNA, braţul înarmat al unor servicii străine care aveau deja controlul serviciilor secrete folosindu-se fie de vechi lucrători cu experienţă cărora li s-a promis iertarea vechilor păcate, fie de noi lucrători şcoliţi mai întâi în afară, mai apoi în academiile fabrică de yes-mani ale unor academii în care tronau alde Oprea , Dâncu, Rus şi celelalte cozi de topor, aflate cu duiumul printre cei ridicaţi din spuma murdară a unei revoluţii ce avea să ducă România cu încă cel puţin jumate de secol în urmă !
  Dacă ar vrea să păstreze măcar ceva din aparenţele de democraţii occidentale cu care se tot laudă Bruxellesul, dar mai ales Washingtonul ar trebui să denunţe primii aceste protocoale, sau măcar să dea mână liberă Justiţiei Române ajunsă o biată Cenuşăreasă prin aceste găselniţe de luptă împotriva corupţiei, inventată şi ea anticorupţia, conform unor practici ce aduc în discuţie dilema cu cea a fost mai întâi :oul sau găina ?!
  Adică , PNA-ul, respectiv DNA-ul, sau Corupţia ?! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *