One Reply to “Prima plângere depusă”

 1. Cercul vicios al adevăraților penali

  Ne aflăm într-o situație fără precedent. În fiecare zi aflăm noi date despre Monstruozitatea Coalițiilor Protocolare încheiate între SRI și DNA, PÎCCJ, PG, CSM, IJ, MAI, etc.

  După modul în care Președenția României a formulat comunicatul de presă cu privire la consultările avute între Președinte și Premier, există suspiciunea rezonabilă că există un protocol semnat și între SRI și Președenția României.

  Ne aflăm în situația de a constata că înstituțiile semnatare a actelor protocolare își asumă rolul incompatibil de a se auto-investiga. Adică cei ce au complotat împotriva Constituției României, a Drepturilor și Libertăților Cetățenești, tot ei își arogă drepturile a adnota din punct de vedere juridic respectivele protocoale.

  Având în vedere că toate aceste instituții au desfășurat activitîți subversioniste, cu profund caracter antidemocratic, antisocial, subminând cu intenție Drepturile și Libertățile Cetățenești, a Principiilor Democrației, se impune sesizarea Parlamentului, a Guvernului României, a Ministrului Justiției cu privire la incompatibilitatea instituțiilor semnatare de acte protocolare de a investiga cu responsabilitate și obiectivitate caracterul neconstituțional, consecințele rezultate și efectele generate, în mod real, din respectivele protocoale.

  Consider că Societatea Civilă Reală are rolul de a efectua acest demers cu maximă prioritate.

  Consider că Platforma Socială România 3.0 are rolul de a genera acțiuni sociale și de a implica toate forțele și energiile democratice în scopul creării unei Solidarătăți Polulare în interesul adevărului, a Românilor și a României.

  Nu ne este frică!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *