Disperarea domnului Tapalaga

Am citit cu interes editorialul de azi al domnului Tapalaga.
Cateva concluzii:

1. Nu prea mai are informatii. Ori s-au terminat resursele operative ori s-au terminat resursele financiare. Tertium non datur.

2. Din redarea sa dezlanata vedem ca totul este o mare conspiratie. Doamna Kovesi e pura, inatacabila, perfecta si omniscienta. Nu a gresit cu nimic, nici usturoi nu a mancat nici gura nu ii miroase.

3. Fiind pomenit si numele meu in aceasta mare conspiratie planetara anti-Kovesi, ii reamintesc ca nu am nevoie de lobby: eu spun ce cred si cred ce spun, am transmis si publicat in presa internationala sub numele meu opinii asumate, deschis si transparent. Poate domnul Tapalaga l-ar intreba mai bine pe Coldea cine a platit firmele de lobby si PR ale doamnei Kovesi in ultimii ani.

4. Inteleg ca numele meu apare in nu stiu ce context. Dar numele tau domnule Tapalaga de ce apare la DIICOT in dosarul BlackCube? Apare ca denuntator, ca martor, ca informator? Oare are vreo legatura cu un document sustras de Turturica din casa lui Dan Adamescu (oferta BlackCube prezentata ce coincidenta chiar de Hotnews)?

5. Partea asta cu o conspiratie planetara o aud de doi ani: Dragomir, liderul coalitiei penalilor, milioane de euro, operatiuni secrete etc. Pana azi au aruncat doar vorbe fara probe. Asa am stat si arestat preventiv un an pe povesti si probe fabricate. Cand le voi prezenta eu nu va mai gasi nici domnul Tapalaga, nici Securitatea 2.0 pe unde sa se ascunda.

6. O veste proasta: securistii tot timpul vad conspiratii secrete. Nu e cu moguli, nu e nicio conspiratie, lumea s-a saturat de cel mai mare fake news european din ultimii ani (Kovesi), oamenii s-au saturat de minciuna si ipocrizie, romanii vor sa se elibereze de frica. Asta e secretul.

7. Cand legea va interzice ofiterii acoperiti in mass media si vor fi deschide arhivele va invoca domnul Tapalaga iar o conspiratie planetara?

Securitatea 2.0 a domnului Tapalaga, a lui Coldea si Kovesi vede conspiratii secrete. Nu vede ca a distrus aceasta tara printr-un sistem mafiot care este pe cale sa fie tras la raspundere. I-ati prostit destul pe romani.

Link către articol: http://m.hotnews.ro/stire/22283926

#nuvafiefrica

#romania30

3 Replies to “Disperarea domnului Tapalaga”

  1. Pentru mine, Danut pune o cezura in texte, mai la inceput, mai la sfarsit… Azi a nimerit-o de la inceput, fortand metafora pana la avort spontan: ” un tir concentrat cu gloante oarbe”. Si nu mi-am mai revenit! Insa m-a convins ca e poet. Prost, atat de prost incat penita se rupe. Noroc ca tastatura e mai ieftina! Ca si el!

  2. Poate daca ati citi actiunile armatei de activisti ai “martorilor lui Kovesi” in cheia sclaviei liber consimtite in sens, Aldous Huxley ( https://www.youtube.com/watch?time_continue=92&v=7s8PhB4IooY ) , ati admite poate, ca in cazul domnului Tapalaga asistam la scena “You’ll have to answer to the Coca-Cola company” din Dr Strangelove (https://www.youtube.com/watch?v=DUAK7t3Lf8s) .
    Sa nu ne amagim, sub stindardul “luptei impotriva coruptiei” se vor schimba doar portretele “zeilor razboinici” atirnate pe pereti, in rest, aceleasi personaje, aceleasi structuri, poate doar redenumite si recosmetizate, vor continua aceleasi practici pina in momentul in care sclavii vor apara violent , ei insisi, inchisoare ce ei si-au construit-o in numle anticoruptiei. DNA este in sens metaforic, Camera 101 din 1984 ( https://www.youtube.com/watch?v=M3U83QLoATU).
    TFL-istii iesiti in strada animati de iubirea de catuse si foamea de teroarea generata in numele anticoruptiei nu va evoca cele 2 minute de ura ( https://www.youtube.com/watch?v=t4zYlOU7Fpk ) ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *