A venit vremea…

Urmare a dezvăluirilor din această seară, de la postul Antena 3, cer de urgență suspendarea din funcție a Laurei Codruța Kovesi și a tuturor celorlalți procurori implicați.

Înregistrările relevă modul în care doi procurori creează dovezi falsificate, cum instruiesc un martor să producă dovezi falsificate și cum să inventeze fapte.

Înregistrările făcute publice azi arată cum faptele și acțiunile procurorilor sunt aprobate de către șefa DNA Laura Codruța Kovesi. Acești doi procurori au fost lăudați în trecut, în public, de către Laura Codruț Kovesi pentru “performanța și activitatea lor”.

În ultimele șase luni, au apărut mai multe dovezi ale acestui tip de activitate infracțională a DNA și a Laurei Codruța Kovesi în zeci de cazuri. Aceste înregistrări pun în lumină metodele, conspirațiile și activitățile infracționale ale DNA ca modus operandi.

Cer cercetarea lor penală pentru infracțiunile comise (probate prin aceste dezvăluiri) și luarea măsurilor preventive necesare pentru a-i împiedică să șteargă urmele sau să se sustragă.

Va trebui să se investigheze urgent activitățile echipei Coldea – Dumbravă în aceste dosare, implicarea DNA, SRI și SPP în aceste abuzuri. Va trebui să îi deconspirăm pe judecătorii acoperiți care au primit ordine, au distrus oameni, companii, destine.

Acest mod de lucru a fost un mod de operare în sute de dosare, în care au fost mii de interese politice, personale, economice și materiale.

A venit vremea ca acești procurori și ceilalți care au comis infracțiuni și au făcut abuzuri să meargă la pușcărie. Iar toți cei care i-au sprijinit politic trebuie să răspundă. Acești procurori infractori au fost numiți, nimeni nu i-a ales niciodată.

Dacă în România am mai avea conducere a statului și conducere politică, începând de mâine dimineață ar trebui întreprinse în regim de urgență toată măsurile necesare pentru a opri abuzurile procurorilor și pentru a remedia situația celor abuzați!

Legea trebuie să fie egală pentru toți!

Începând din această seară, voi informa atât presa internațională cât și pe partenerii noștri externi cu privire la toate aceste fapte.

#nuvafiefrica
#romania30

8 Replies to “A venit vremea…”

 1. Zidul a fost fisurat,căderea barajului ridicat de Statul Paralel este iminentă dar nu suficientă!Urmează reactia Axei
  Washington
  -Bruxelles.

 2. Tortionarul Criminal Țurcanu din “Fenomenul Pitesti” este o creatie si un produs al Sistemului condus de Stalin, Ana Pauker, Nikolski Grunberg, Ghiorghiu Dej !
  Acest Model de Crima impotriva Umanitatii si impotriva lui Dumnezeu este copiat, preluat, reactivat si continuat astazi printr-un alt Torționar al aceluias Fenomen si Sistem al Ocultei Mondiale.
  Procurorul Torționar Negulescu/Portocala !
  Torționarul Negulescu al Experimentului din Ploiesti este si el o creatie si un produs al aceluias Sistem, Fenomen si Experiment Draconic !
  O creatie si un produs al unui Sistem similar celui Stalinist condus astazi de Camatarul Anticrist/Neo Marxist G.Soros si de Uneltele sale Makovei / Kovesi dar si de Presedintii Iliescu, Basescu si Johannis subordonati Escrocului Soros !

  Inamicul Public nr. 1 al Romaniei, Miliardarul G.Soros este acelas Inamic al Democratiei, Libertatilor si Statului de Drept din USA. Soros si acolitii lui care o vroiau pe H.Clinton, omul lor la Casa Alba, finanteaza si acolo proteste, razmerite, cu aceleasi slogane si metode folosite de mercenarii sai #rezist din Romania.

  Scopul general fiind rasturnarea Ordinii de Drept si rezultatele Alegerilor Prezidentiale care l-au desemnat pe Trump ca Presedinte al USA respectiv rezultatele Alegerilor care au adus Guvernul PSD-ALDE la conducerea Romaniei. Alegeri pe care nu au reusit sa le fraudeze la fel ca si pe cele Prezidentiale.

  Aceeasi Conspiratie care-si propune obtinerea controlului Lumii agreseaza si pune in pericol astazi Democratia si Statul de Drept atat din USA cat si pe cel din Romania dar si din Europa si intreaga Lume !
  Raul din lume, aceasta Oculta Mondiala a Camatarilor lui Soros, incearca sa-si extinda puterea si infuienta prin Globalizare si o Noua Ordine care sa rastoarne Legile si Libertatile Democratiei, Legile lui Dumnezeu sau Morala Crestina !
  O “Ordine” care-si propune printre altele desfiintarea Familiei traditionale compusa din Barbat si Femeie !
  O “Ordine” Malefica care-si doreste un control absolut al Oamenilor pana in cele mai intime zone ale existentei lor !
  O “Ordine” care sa transforme intreaga Lume cu toate Popoarele ei intr-un Lagar si Gulag unic dupa perceptele Neo Marxist/Leninist/Staliniste !

  O Babilonie pe care acesti Camatari cu Mintea Bolnava, Ratacita, lipsita de Dumnezeu, de Morala Crestina sau Umanitate sa o controleze si sa dispuna de ea dupa poftele lor Malefice !
  O Lume si Omenire pe care o vor readusa in Teroarea Stalinismului totalitar si a Inchizitiei Evului Mediu adaptata la conditiile Tehnologiei actuale !

 3. Eu am fost condamnata pe declarații mincinoase și contradictorii, pe faptul ca in declarație se spunea ca nu m-a cunoscut și in rechizitoriu se precizează ca din declarație se vede clar ca am fost înțelesese. Am fost condamnata pe un vraf de hârtii fără valoare. Am fost condamnata pentru ca eram incomoda, ca le trebuia postul meu, ca îndrăznisem sa îmi cer drepturile.

 4. Ceea ce s-a publicat aseară este de fapt modul de lucru a celor din DNA, și la Iași lucrurile stau la fel, poate că mult mai grav. Dacă la Ploiești s-a ales doar varianta cu inventări de dosare la Iași pe lângă inventări de dosare avem și tergiversarea dosarelor în care probele răcnesc: ”suntem aici, suntem aici”… dar, procurorii au orbul găinii. În dosarele cu probe reale tergiversarea până la prescrierea faptelor e o practică judiciară la ordinea zilei. Cazurile sunt demne de revoltă dar, aceiași problemă ca și la Ploiești… cine să le ancheteze? Sistemul este activ și profund până la cel mai mic birou, și din acest motiv va fi foarte greu. Judecătorul Radu Tărniceru, carieră distrusă de statul paralel, bașca, din lucrarea sa de doctorat a ”confiscat” pasaje Kovesi… Procurorul Radu Moisescu, carieră distrusă doar din simplul motiv că a avut o relație pasageră cu amanta lui Eva Emilian. Judecătoarea Angela Ungureanu, carieră distrusă pe motiv de, atenție… nu a completat corect declarația de avere în sensul că nu și-a trecut în declarație toate datoriile. Fostul șef DGIPI Iași Cătălin Blănaru i s-a înscenat un accident întrucât a dispus monitorizarea comunei Dumești, loc unde cumătrul lui Eva Emilian, Mihai Sabaiduc, avea să facă jaf cu terenurile sătenilor (de aici a plecat inventarea dosarului ICA cunoscut în spațiul public ”telepatia”). Pentru a se reuși inventarea acestui dosar (telepatia) a fost ”necesară” distrugerea carierei procurorului Petrovan care la prins pe Eva Emilian furând probe din dosarul lui Sabaiduc, din incinta DNA-ului central. De spus sunt multe, probe sunt… dar cine să le ancheteze căci conform codului de procedură penală competența de a cerceta faptele de corupție revine DNA-ului teritorial, adică să se cerceteze în familie. aveți în ziarul 7est dovada, faptele lui Eva Emilian sunt cercetate de DNA Iași, adică acesta a fost cercetat de către foștii săi elevi… soluția a fost pe măsură: a intervenit prescrierea faptelor…

 5. “Viata noastra incepe sa se sfarseasca cand ramanem tacuti in fata lucrurilor care conteaza.” Asta o spunea Martin Luther King , poate cel mai mare activist in lupta pentru respectarea drepturilor omului. Ceea ce se intampla cu justitia din Romania , cu modul in care procurorii inteleg sa isi faca meseria cu ajutorul probelor false , cu presiuni asupra martorilor , cu abuzuri de tot felul , fara sa le pese de LEGE , ar trebui sa ne puna in miscare si sa oprim cu orice pret acest mecanism care s-a creat sub ochii nostri si pe care l-am ignorat pana acum si cand vedem ca s-a transformat intr-un sistem in care domneste interesul propriu al procurorilor de tot felul. In primul rand reactia cea mai vehementa si imediata ar trebui sa o aiba ceilalti procurori , corecti si rigurosi , care se simt murdariti si lezati de comportamentul acelor magistrati care sunt in lumina publica de cativa ani. Iar daca reactia procurorilor cinstiti nu se vede atunci nu mai exista decat o singura sansa si anume dreptate populara , pentru ca autoritatile statului sunt blocate intr-un paienjenis de coruptie si interese care nu coincid cu interesele cetatenilor romani.

 6. E daca vreti “infrastructura” americana din jocul intereselor aplicata tarilor bananiere cu resurse sau pozitie geografica atractiva. Tot flacul est-european s-a trezit, doar noi am ramas tributari traditiei in obedienta.

 7. Rusine lor si rusine cine este la putere si nu schimba nimic.noi in afara de comentarii nu prea avem cum sa ajutam.doar sa iesim in strada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *