Să începem să spunem ADEVĂRUL

1. Am observat cu amărăciune declarațiile șefului DIICOT: minte.

2. Azi am dat pentru prima dată declarație. Am spus la DIICOT ce spun și public:

– Nu recunosc acuzațiile aduse.
– Sunt nevinovat.
– Am fost arestat la ordinul statului paralel.
– În dosar NU există NICIO probă împotriva mea.

Voi detalia în curând toate mizeriile din acest dosar.

3. Dosarul nu este blocat din cauza mea. Am făcut până acum 10 cereri de probe pentru clarificarea acuzațiilor, niciuna nu a fost admisă de DIICOT.

4. Pentru că singura instituție în care am încredere în acest dosar este Poliția israeliană, am cerut azi două lucruri simple:

– DIICOT să ceară la Lahav (unitatea specială) cu cine din conducerea statului român a luat legătură Meir Dagan în acest caz;

– Cine sunt emisarii doamnei Kovesi care au negociat cu firma BlackCube între 1 februarie și 1 iulie 2016?

5. A trebuit să fac plângere să vedem dosarul după 6 luni. Ieri am primit dosarul.

Vă anunț că s-au cheltuit sute de mii de euro pe urmărirea mea și a familiei mele chiar din prima zi a eliberării mele în arest preventiv, în decembrie 2016, până azi.

6. În dosar s-au comis abuzuri flagrante.

Voi informa săptămâna ce urmează Inspecția Judiciară a CSM și Ministrul Justiției cu privire la toate aceste aspecte, inclusiv cu modul de sesizare în acest dosar și implicarea generalului Pahonțu și a structurii informative a SPP.

De asemenea, mă voi referi la activități ilegale derulate în dosar de structurile aflate sub comanda adjunctului Directorului SRI Adrian Ciocârlan:

– Rupere de sigilii;
– Acces ilegal la probele din dosar;
– Acces ilegal la suporturi informatice și multe alte infracțiuni.

7. Cred că domnul Horodniceanu se află într-o gravă situație de incompatibilitate: mă refer aici la Nota strict secretă prezentată de generalul Dumbravă fostei șefe DIICOT, Alina Bica, în noiembrie 2013.

Notă ce a fost transmisă și doamnei Kovesi și care face referire la suspiciuni de corupție asupra procurorului Horodniceanu și a familiei sale.

Nota există. Martori există. Urmare a acestei note, trebuie să clarificăm ce a făcut DNA cu această informare.

Este incompatibil pentru că procurorul Horodniceanu este direct interesat să realizeze acte în dosarul BlackCube în favoare martorei Kovesi și a familiei sale, cu scopul de a-și proteja propria poziție publică.

Conform codului deontologic, orice procuror este dator să se abțină atunci când cunoaște că aprecierea sa ar putea să fie afectată de interese personale și ar putea să prejudicieze actul de justiție.

Consecințele sunt vizibile, din aprilie 2017 martora Kovesi nu a mai fost niciodată deranjată pentru a da explicații cu privire la afirmațiile sale publice (milioane de euro, oameni de afaceri, oameni politici de care știe domnia sa).

De abia aștept să fiu reclamat la CSM.
De abia am început.

#nuvafiefrica
#romania30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *