Ionel Stoica, securistul de serviciu, ultimul mohican al lui Dumbrava

Un acoperit dat afara de peste tot, de la EVZ, apoi de la Adevarul, acum a fugit la maior Dogioiu la UM ZiareCom a fost azi in sala la Curtea de Apel Bucuresti.

(link articol la final)

Cand m-am ridicat sa il salut la plecare a fugit ca un….securist acoperit ce este.
Ionel iti e frica de mine?
La un interviu rezisti?
Fara sa iti dea ordine Dumbrava in casca?

O redare penibila a unor audieri care vor conduce la o solutie corecta. Dadea si raportul in timp real. Penibil.

Sunt prea ocupat pentru Ionel, dar pentru ca a cazut in capcana ca orice securist fara scoala, voi publica saptamana viitoare (dupa ce voi obtine copiile legale de la Curtea de apel Bucuresti, TOATE audierile de azi).

Nu am nimic de ascuns.

Toate declaratiile de azi, fiind publice, le voi publica pe site-ul Romania 3.0. Transparent. Va doare adevarul?

Ghinion.

Oricat ar incerca Dumbrava, Coldea, Kovesi, Ionel Stoica, Virgil Burla, Alex Costache si celelalte unelte ale statului paralel.

Poate ne povesteste Ionel Stoica mesajele sale cu Dumbrava pe messenger. Si cele cu Laura Codruta Kovesi.
Daca nu o face, imi lasa mie placerea sa ii arat ca este doar un sergent penibil.

Cand eu imi aparam tara, Ionel Stoica primea rechizitorii pe mail in redactie la EVZ.

La ordin.

LATER EDIT: Securistii vor sa murdareasca declaratiile mele de azi. Foarte bine. Le urez succes. Mai baieti, nu aveti nici scoala, nici carti citite, sunteti niste penibili.

Va e frica de mine? Nici nu stiti inca ce e aceea frica.
Va doare ca nu aveti cu ce sa ma santajati. Stiu.

Daca sunteti cu mine dati share masiv sa vada toata lumea cum arata un acoperit penibil.

#nuvafiefrica
#romania30

http://www.ziare.com/stiri/sri/audieri-maraton-in-cazul-de-coruptie-al-fostului-colonel-sri-daniel-dragomir-comisie-rogatorie-in-cazul-regelui-puilor-1501187

3 Replies to “Ionel Stoica, securistul de serviciu, ultimul mohican al lui Dumbrava”

 1. Eu sunt oarecum oripilat de ceea ce se intampla in romania din decembrie 1989 si pana in prezent , tot timpul a existat o mafie in toate institutiile statului , sa spunem ca acolo unde lucram , daca nu aveam ceva de oferit la schimb , nu primeam o categorie de salarizare , mai tarziu cand a trebuit sa fiu pensionat medical , daca nu am avut de unde sa dau ceva , am fost incadrat la o lege in care pensia urma sa fie foarte mica pentru ca acest stat mafiot a avut foarte multe guverne iar fiecare guvern a dat cate-o lege la un domeniu fara a o anula pe cealalta din alt guvern si astfel s-au creeat parghiile necesare pentru a corupe indiferent de domeniu si din aceasta cauza unii oameni vad lucrurile bune iar altii le vad defecte , deci cine plateste isi poate castiga dreptatea iar cine nu , nu isi poate castiga dreptatea chiar daca in realitate are dreptate ! Si toate astea pentru ca la revolutie , au fost executati sotii Ceausescu iar democratia care a urmat , nu avea cum sa fie democrata cu aceeiasi oameni care au fost alaturi de Ceausescu ! Au trecut 29 de ani de atunci iar acum avem in institutiile de forta daca nu acei oameni din acea perioada , pe copii si nepotii lor care acum sunt mari procurori , judecatori , ofiteri prin mai toate serviciile secrete , MAN , MAI , Jandarmerie …etc. Asta inseamna ca : ,,copii sefilor nostri , vor fii sefii copiilor nostri ,, . Sunt multe de spus dar la aceasta ora ma simt obosit insa maine voi mai scrie un comentariu ! P.S. #NuVaFieFricaStatParalelPica !

 2. Războiul pare a fi asimetric. Iar cei ale căror activități incorecte sau ilegale sunt demantelate nu vor sta cu mâinile în sân și nu se vor da în lături de la nimic. DE aceea susținerea publică este fundamentală. Însă ea, susținerea publică, deocamdată este fundamentată mult pe simpatie și o creditare avant la lettre. Care trebuie, cât mai repede, consolidată cu elemente semnificative și de necombătut. Mă gândesc, de exemplu, la depășirea stadiului de simplă aserțiune că persoanele din Israel vor fi avut girul unui personaj de stat din România. Niște fotografii sau filmulețe, mărturiile israelienilor sau ale unor martori ar putea declanșa un cutremur în cadrul instituțiilor. Mandatul de ascultare prezentat a fost foarte bun. Dar pentru insensibilitatea celor care l-au emis și l-au operaționalizat nu este suficient. Acel abuz are, totuși, aparența de ”legalitate”! Chit că s-ar înscrie în ”standardele unei societăți de tipul ”Ferma animalelor”

 3. Domnule Dragomir,

  Va felicit pentru curaj si verticalitate!

  Urmaresc cu interes toate declaratiile dumneavoastra, toate articolele de presa care apar pe acest subiect.

  Aveti mare grija. In Malta o jurnalista a murit in toamna…
  Aveti paza asigurata?

  Cu stima,
  ing. Ileana Postolache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *