[VIDEO] Conferință “Human Rights Without Frontiers” despre Lege și Justiție în România, Bruxelles – 24th January 2018.

Azi, 24 ianuarie 2018, începând cu ora 11:00, la Clubul de presă din Bruxelles, fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a participat la o masă rotundă cu privire la situaţia actuală a justiţiei din România.

Daniel Dragomir a participat alături de două personalităţi de marcă, Willy Fautre — directorul organizaţiei „Drepturile omului fără frontiere” şi David Clark, consultant politic şi de comunicare.

Un scurt rezumat al declarațiilor se poate citi aici.

UPDATE: Scurte interviuri luate după conferință și publicate de către EU Reporter:

Declarația lui David Clarke:

Declarația lui Willy Fautre:

O versiune mai buna a filmării:

3 Replies to “[VIDEO] Conferință “Human Rights Without Frontiers” despre Lege și Justiție în România, Bruxelles – 24th January 2018.”

  1. Sustin neconditionat demersurile dlui Dragomir si-l felicit pentru curaj si patriotism. Ma alatur cu interes oricarei forme de organizare care va avea scopul realizarii unor actiuni impotriva Securitatii 2 cu finalitate favorabila si previzibila .,,NU VA FIE FRICA” a fost lansat dela balconul Vaticanului de papa polonez cind a fost ales si a dat semnalul de sustinere puternica pentru ,,Solidaritatea”poloneza in lupta deschisa cu comunismul.

  2. Nu pot sa nu amintesc aici un citat dintr-o melodie de hip-hop Romanesc ,,cica este mai ieftin sa da-i banii jos , atunci cand cumperi o ruina ,, C-am asa s-ar putea spune si despre aderarea si integrarea Romaniei la Uniunea Europeana ! Inca de la inceputul Democratiei din Romania de dupa revolutia (lovitura de stat) din decembrie 1989 a aparut in viata politica o influenta a multimiliardarului George Soros care prin prizma inlaturarii comunismului totalitar vine cu infiintarea unor firme de tip ONG prin intermediul carora ofera niste burse elevilor deosebit de inteligenti si le finanteaza acestora niste studii la universitati din Anglia si America castigandu-le increderea si astfel creandu-si celebrii conducatori ai firmelor sale de tip ONG prin care , atunci cand mafia politiei politico-economice incepe sa rateze , aceste ONG-uri organizeaza si mobilizeaza mase mari de oameni in mitinguri si proteste de sustinere a acelei structuri de Mafie politico-economica si toate astea cu acordul total al statelor super-dezvoltate din restul uniunii europene ! Astfel Romania a ajuns un paradis fiscal pentru firmele multinationale , cu o mana de lucru foarte prost platita si cu un sistem DNA-SRI care elimina concurenta economica a firmelor multinationale cat si opozitia politica a intereselor acestei afaceri prin care , statul Roman este indatorat cu multe miliarde de euro si $ pentru dezvoltare dar banii se duc in firmele straine si conturile marilor sefi ai acestei uniuni europene !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *